Pipote si inimi cu ceapa

de Lau in Pui, 19 Mar 2012 | 8103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de inimi si pipote
  • 3 cepe
  • sare
  • ulei
  • patrunjel
  • piper
  • 1 lingura pasta de toamte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu ceapa:

Spalam pipotele si inimile si le fierbem putin, spumam daca este nevoie.

Ceapa o curatam si o tocam nu prea marunt si o punem la calit in putin ulei, adaugam pipote si inimile, 1 cana de apa (sau apa in care au fiert) adaugam pipotele si lasam sa fiarba pana face un sos, iar la final adaugam pasta de tomate si amestecam.

Adaugam sare si piper dupa gust.

La final adaugam patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pipote de pui cu orez